ONS RESTAURANT

Het interieur van Utrechtsedwarstafel ademt een warme, intieme en informele sfeer. Zeldzame en kostbare wijnen en destillaten omzomen de ruimte. Een rillette van eend wacht standaard als amuse bij binnenkomst van het restaurant.

Het menu wordt geserveerd door Hans en Igor die het gebodene extra dimensie geven met tekst en uitleg. Dit gebeurt met passie en kennis.

Het restaurant biedt plaats aan maximaal 40 gasten, maar kan ook door kleinere gezelschappen exclusief gereserveerd worden voor Private Dining, waar u in een besloten setting op de maximale aandacht van de gastheren kunt rekenen.

Het concept

Het concept van Restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam is simpel: een compleet eigen manier van combineren van wijn en spijs. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Regelmatig wijzigt het menu, gedragen door seizoen, of kwaliteitsaanbod.

Igor koopt dagelijks het meest verse wat het seizoen en de markt te bieden hebben. Laat zich vervolgens door het aanbod inspireren tot een aantal verfijnde gerechten waaruit het menu wordt samengesteld, rekening houdend met uw wensen. En elke keer weer wordt door Hans een vruchtbaar huwelijk gesloten tussen wijn en gerecht.

Er is geen hoofdrol voor één van de twee. Dit kenmerkt zich door de gemeenschappelijke inzet van Hans en Igor.

 

Telefoon

Restaurant. 020 62 54 189
Mobiel. 06 20 44 7559

Adres

Utrechtsedwarsstraat 105-107
1017 WD Amsterdam

OPeningstijden

Woe-Za 19:00–23:00
Zo-Di Gesloten
Private Dining alle dagen mogeiijk

RECENSIES

TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid - Winnaar 2016

Gault Millau 2015

IENS Topper Award 2016

Lekker 2016